Etiketlik Deri Nedir?

Ara 17, 2020 Deri
etiketlik deri

Etiketlik Deri

Deri etiket, bir ürünün marka değerini vurgulayan en önemli pazarlama araçlarından biridir. Bahsetmiş olduğumuz bu etiketler; mağazada satışa sunulan ürünün tanıtımına büyük ölçüde katkı sağlamaktadır. Yani etiketin kalitesi ve görünümü müşterinin ürün hakkındaki ilk izleniminin olumlu yönde olmasını sağlamaktadır. Bu durumun bilincinde olan firmamız Erpa Deri de 50 yılı aşkın tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile büyük küçük her işletmenin ihtiyacına yanıt verecek etiketlik deri üretimi yapmaktadır. Modern üretim teknikleriyle ve uzman kadrosuyla üretim gerçekleştiren firmamız;  kaliteli ve göz alıcı etiketlik deriler üretmektedir.

etiketlik deri
Erpa Deri – Etiketlik Deri Kartelası 1

Genel Olarak Etiketlik Deri

Günümüzde en çok kot pantolonların ve kot giysilerin üzerinde yer alan bu etiketler, görünümleriyle kıyafetlerin farklı bir hava yakalamalarına yardımcı olmaktadır. Firmamız Erpa Deri de üretim aşamalarında kullandığı teknikler ve yöntemlerle sizlerin marka tanıtımına büyük katkı sağlayacak etiketlik derilerin üretimini gerçekleştirmektedir.

Kaliteli Ve Gösterişli Deri Üretimi

Etiketlik deri, uzun yıllar kendini muhafaza etmektir. Firmamızın ürettiği derilerden imal edilen deri etiketler, özellikle mont ve kot pantolonların marka bilgilerini göstermek amacıyla kullanılmaktadır. Bu etiketlik derilerin en önemli özellikleri ise yıkandıklarında renklerinin atmaması ve giysilere renk vermemesidir. Ayrıca sertleşmeyen, ilk günkü gibi yumuşak dokusunu muhafaza eden bu deriler aynı zamanda hijyeniktir. Firmamızın son teknolojiye sahip makinelerle ürettiği bu etiketlik deriler; kaliteli ve hoş bir görünüme sahiptir.

Etiketlik deri sektöründe uzun yıllardır hizmet gösteren firmamız, pek çok önemli firmanın tercihi ettiği bir markadır. Birbirlerinden farklı renk seçenekleriyle ve farklı görünümleriyle her markaya hitap eden derilerimiz, ürünlerinizde şıklığı ve zarafeti sağlamanızda yardımcı olmaktadır. Su geçirmez özelliğe sahip olan etiketlik derilerimiz, birinci sınıf kalitededir.

etiketlik deri
Erpa Deri – Etiketlik Deri Kartelası 2

Etiketlik Deri Fiyatları

Kaliteli tekstil etiketleri dendiğinde ilk akla gelen ürünlerden biri olan etiketlik deri, estetik görünümleri ile  ürünlerin pazarlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Bu durumda beraberinde firmaların tanınırlığını da artırmaktadır. Firmalar bu etiketler için bütçelerinden ayırdıkları uygun maliyetler ile aslında uzun dönemde büyük bir kar elde etmektedir. Firmamızın üretmiş olduğu etiketlik deriler de ürünlerinizin tanınırlığına büyük ölçüde katkı sağlayacaktır. Uzman kalite kontrol ekiplerimizin son aşamaya kadar takip ettiği etiketlerimiz,  markalarınızın tanınırlığına büyük katkı sağlayacaktır. Firmamızın üretmiş olduğu bu etiketlerin fiyatları ise üretim teknikleri ve üretimde kullanılan malzemelerin özelliklerine göre belirli hususlar göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

Erpa Deri Farkıyla Etiketlik Deri Üretimi Hizmeti

Tekstil ve giyim sektörü adına önemli bir yere sahip olan etiketlik deri, son yıllarda kot pantolonlar ve montlar başta olmak üzere pek çok giysinin tanıtımını yapmak ve markasına vurgu yapmak amacıyla kullanılmaktadır. Ayrıca bu etiketler, bir aksesuar olarak da giysilerin görünümlerine cesur bir hava katmaktadır. Firmamız Erpa Deri de tam olarak bu ihtiyaçlara yanıt vererek deneyimli ve yetkili kadrosuyla üretim gerçekleştirmektedir. Müşterilerimizin beklentilerini tam olarak derilere yansıtan firmamız,  etiketleneceği markanın özelliklerine uygun kaliteli ve şık deriler üretmektedir.  Siz de her daim müşteri memnuniyeti adına hizmet veren firmamız Erpa Deri’den etiketlik deriler satın almak isterseniz web sitemizde yer alan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

etiketlik deri
Erpa Deri – Etiketlik Deri Kartelası 3